Over Maud

Hee hoi!

Reizen zit in mijn bloed, al vanaf dat ik het mij kan herinneren ga ik zeker 1 keer per jaar op reis. Dichtbij, maar ook ver weg. Toen ik 18 werd ging ik voor het eerst alleen naar Londen en zo volgde Berlijn en Tokyo. Was het spannend? Ja zeker, maar er ontstond ook een nieuwe hobby. Alleen reizen kan iedereen, maar je moet wel weten hoe en ik deel mijn tips met jullie.

Een beetje meer over mij!
Mijn naam is Maud de Laat, geboren in Nederland in het jaar 1998. Veel van de dingen die ik kan heb ik mezelf aangeleerd door te oefenen en te falen. Ook leer ik graag van andere en van de omgevingen waar ik ben, reizen is daarom iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Toen ik 8 jaar oud was was ik al dol op het natekenen van stikkers die we kregen op school. Dit heb ik jaren volgehouden en na een lange tijd ben ik andere specialisaties gaan zoeken om te oefenen. Zo ben ik terecht gekomen bij fotografie en Photoshop, twee dingen wat ik geweldig vind om te doen.

Nu ben ik ook al jaren een groot fan van schrijven, in 2010 heb ik een blog gehad onder de naam MyWorldAsMaud wat toen altijd mega veel bezoeken had. Maar toen kwam het drama met de naam plannen en gelukkig heb ik dit nu wat meer onder controle en daarom pak ik het bloggen weer lekker op. 

Ik neem jullie dus lekker mee in mijn wereld vol reizen, evenementen en leuke opdrachten.