Black Ring Media

Een aantal keer ben ik ze nu al tegen gekomen op verschillende conventies. Met een gigantische foto- en filmuitrusting kun je ze ook bijna niet missen!

Black Ring Media is een team van een fotograaf en een videograaf die graag naar conventies en evenementen gaan om daar te filmen en te fotograferen als hobby. Black Ring bestaat nu 1 jaar en cosplay is vooral een van de dingen die ze graag als materiaal gebruiken om hele mooie filmpjes en foto’s te maken. Onder de cosplayers in Nederland is deze naam ook erg bekend. Het zijn leuke mensen met veel ervaring. Het leek mij erg leuk om gefilmd te worden voor een aftermovie, alleen had ik geen idee wat ik zou kunnen doen. Ook mochten ze Harry Melling (Dudley Dursley – Harry Potter) en Sylvester McCoy (7th Doctor – Doctor Who) filmen. Ik zelf zit er ook in en het is heel erg leuk dat je kunt zeggen dat je met deze 2 acteurs in een video clip zit. Benieuwd naar het resultaat? Kijk het hieronder 😀

Maar niet alleen de aftermovies zijn erg mooi! Ook de cosplay fotoshoots zijn erg gaaf. Van Black Ring zijn ze altijd met tweeën. De een filmt en de ander maakt foto’s. Ze doen en gebruiken alles om de foto zo mogelijk te publiceren en dat lukt ze erg goed. Er word goed gekeken waar de foto gemaakt moet worden en wat voor achtergrond er moet komen. Op conventies zoeken ze de rustige plekken op met vaak een simpele achtergrond. Op hun Flicker account staan al erg veel foto’s maar er komen er natuurlijk nog erg veel bij!

Ik kijk uit naar de volgende reeks foto’s.
Wil je nou meer weten over Black Ring Media? Kijk dan vooral even op hun website www.blackringmedia.nl en op hun facebook pagina. 

Staan jullie al op de foto bij Black Ring Media? of kom je al voor in een van de video’s?
Laat het me weten door de foto link in de comments te schrijven. 

466 total views, 1 views today

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *