About

16388386_1264339280301595_3730517274258289211_n

Welkom!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn online portfolio. Mijn naam is Maud de Laat en ik ben een creatieve dame die is geboren in Oisterwijk in 1998. Nu vraag je je af wat ik bedoel met een creatieve dame. Nou ik heb erg veel passie voor fotografie, concept denken, digital en traditional art, improviseren en acteren. Van een kleine hobby ben ik gegroeid naar een passie.


Fotografie:

Fotografie is een van mijn grotere passies die ik graag gebruik als ik weg ga naar een stad, conventie of een dierentuin. Als ik naar een stad ga vind ik het erg leuk om foto’s te maken van gebouwen en om micro fotografie te gebruiken. Als ik naar een conventie ga zoals bijvoorbeeld Comic Con, dan vind ik het juist erg leuk om mensen te fotograferen. Dit door de mooie kostuums en grime. Ik maak voor mijn foto’s veel gebruik van mijn Nikon D5100 of mijn telefoon. Ik gebruik de programma’s Adobe Photoshop en Adobe Bridge voor het bewerken van de foto’s. Ook apps op mijn telefoon worden wel eens gebruikt voor wat bewerkingen.

Digital en traditional art:

Tekenen is iets wat ik al enorm lang doe. Al van kleins af aan ben ik veel bezig met teken om mezelf bezig te houden. Ik weet nog erg goed dat wij op school in groep 6 een stikker kregen en die na mochten tekenen. Dit vond ik erg leuk om te doen, dus deed ik er alles aan om een stikker te verdienen. Het waren dieren, disney en cartoon stikkers.

 

386 total views, 4 views today

Share This: